Schrijf een recensie voor DJ Ludo

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
17 berichten.
Annemarie & Jean-Paul heeft geschreven op 10 oktober 2021 om 15:45
Mede dankzij DJ Ludo hebben we weer topfeest gehad! Mooie opbouw gedurende de avond met prachtige verlichting. DJ Ludo bedankt!
Alexander & Mandy heeft geschreven op 12 september 2021 om 14:26
Ludo heeft van onze trouwfeest weer een topfeest gemaakt. Al op vele feesten was het top en afgelopen vrijdag wist hij er weer een knalfeest van te maken!!!
Op naar de volgende feesten. Echt een aanrader
Peter en Simone Maas heeft geschreven op 22 augustus 2020 om 17:09
Gisteren een onwijs mooie avond beleefd mede dankzij Ludo. Een bruiloft in Corona tijd is toch iets speciaals, en ondanks dat alles wist hij er een fijne, gezellige en feestelijke sfeer in te brengen. Ludo luistert naar wat je graag wil en alles is mogelijk. Goede kwaliteit van muziek en mooie lichten die net even dat zetje extra gezelligheid geven! Wij hebben genoten!
Fam. Van der Heijden heeft geschreven op 14 juli 2020 om 16:42
Onlangs heeft DJ Ludo gedraaid op het feest van onze zoon. Iedereen was vol lof over de muziek. Hij weet er goed de sfeer in te brengen. Tussendoor een muziekquiz met de kids. Al bij al een top avond en de volgende feestavond staat alweer geboekt! p.s. luister ook eens naar zijn playlist op Spotify: DJ Ludo!
Anne Jonkers heeft geschreven op 10 november 2019 om 13:01
Dj Ludo heeft een super middag verzorgd op het kraamfeest van Zoรซ. Met zijn muziek speelde hij goed in op de doelgroep, welke uit verschillende leeftijden bestond. Ludo is erg flexibel en speelt correct in op je persoonlijke wensen en voorkeur. Met zijn enthousiasme brengt hij een onvergetelijke sfeer over. Echt een aanrader!๐Ÿ˜ƒ
Stef heeft geschreven op 8 november 2019 om 12:31
Afgelopen week een verjaardagsfeest gegeven. Het was een geweldig feest dankzij Ludo. Hij had alles mooi verlicht en top gedraaid, voelde goed aan wat hij wanneer moest draaien. Heb alleen maar leuke reacties gehad dat de DJ het feest echt heeft gemaakt ! Ludo bedankt ! ๐Ÿ‘Œ
Niels & Femke heeft geschreven op 7 november 2019 om 17:04
Ludo heeft op 12 april 2019 onze bruiloft met een hele dikke feestavond afgesloten! Hij kreeg alle gasten vanaf minuut 1 op de dansvloer en voelde de sfeer perfect aan! Goede muziekkeuze en lekkere vrije invulling van de avond.

Nogmaals bedankt Ludo!
Sylvana en tjeerd heeft geschreven op 7 november 2019 om 16:24
26 juli was onze bruiloft !
Speciaal voor ons een openingsdans gemaakt en niks was voor hem te veel wat een onvergetelijke dag mede dankzij jou ! Speelt alles wat jij wenst
Bedankt Ludo
Alexandra Snoeren-De Pinth heeft geschreven op 21 oktober 2019 om 21:16
26-4-2019... Kunnen we alsjeblieft nog even terug in de tijd๐Ÿ˜? Mede dankzij Ludo is onze bruiloft afgesloten met een knalfeest! Perfect ingespeeld op onze gasten,en later op de avond nog gecombineerd met onze zanger, wist hij een sfeertje neer te zetten waar nog lang over wordt nagepraat, vele complimenten mogen ontvangen incl. van onze feestlocatie.
Wij konden onze dag niet beter wensen met een feest dat precies stond voor ons๐Ÿ˜ŠNogmaals dankjewel!!

Dus aanstaande bruidsparen en andere feestgangers : dj Ludo weet wel hoe hij een feestje moet bouwen!
Bianca Kuijs-Gruijters heeft geschreven op 30 november 2018 om 12:58
Vorige week vrijdag heeft dj Ludo gedraaid op ons trouwfeest mede dankzij hem een top feest geworden voelde precies aan welke muziek er in de smaak viel in 1 woord super!! bedankt
Sophie Molthof heeft geschreven op 10 oktober 2018 om 15:15
14-9-18 heeft Ludo de muziek en verlichting verzorgd op onze bruiloft. In รฉรฉn woord: geweldig! De muziek sloot precies aan bij wat we hadden besproken. Vijf sterren!
Steffie Lankhaar - van de Wiel heeft geschreven op 19 augustus 2018 om 13:18
Dankzij Ludo hebben wij al 2x een geweldig feest gehad! Voelt goed aan welke muziek het goed doet bij de gasten! Een feest is voor ons niet meer compleet zonder Ludo!
Bo Wijers heeft geschreven op 8 juli 2018 om 19:22
We hebben afgelopen vrijdag een geweldige afsluiter van onze bruiloft gehad mede door DJ Ludo!! De hele avond hebben we genoten van een volle dansvloer!
Sonja Hartogs heeft geschreven op 10 mei 2018 om 23:06
Een super gaaf trouwfeest gehad dankzij DJ Ludo. Heel de avond volop feest, dans en gezelligheid! Bedankt!
Mariรซlle Verschuren-Klerks heeft geschreven op 15 oktober 2017 om 15:33
Een top bruiloft gehad dankzij DJ-LUDO! ! De dansvloer stond heel de avond vol en alle voetjes zijn tot de late uurtjes van de vloer gegaan!!!! Helemaal blij! Iedereen boeken!! TOPDJ!!!
Edgar van Weert heeft geschreven op 28 april 2017 om 17:46
Dj Ludo heeft woensdag 26 april op onze bruiloft gedraaid! Het was een feest om nooit meer te vergeten!! Iedereen ging los op de dansvloer!! Ludo hartstikke bedankt!
Laura van Bokhoven heeft geschreven op 29 oktober 2016 om 09:45
Maakt hele gave mixen voor mijn hiphop-teams! Super.